Optreden voor u

Bigband Nightshift is een veelzijdig orkest in de traditionele bezetting van 5 saxen, 4 trompetten, 5 trombones, drums, gitaar, toetsen, bas en zang.

Nightshift levert op stijlvolle wijze een muzikale bijdrage aan bedrijfsfeesten, party’s, congressen, jazzclubs en festiviteiten.

Naast de traditionele big band nummers spelen we fusion en jazz-rock maar ook arrangementen met daarin invloeden uit pop, rhythm & blues, soul en funk.

Waar dient u rekening mee te houden bij een optreden?

Bigband Nightshift is een amateurvereniging met leden die allemaal de drijfveer hebben om op een goed niveau voor de dag te komen en een show weg te zetten met een hoge amusementswaarde. Bigband Nightshift beschikt over een eigen (basis) geluidsinstallatie. We kunnen nooit onmiddellijk toezeggen of we een orkest beschikbaar hebben maar een aanvraag leidt eerst tot een beschikbaarheidsronde bij de leden.

Als u van plan bent om een (bedrijfs)feest of festival te organiseren dan zien wij daarin een gelegenheid om uw publiek te vermaken. U kunt vrijblijvend met ons in gesprek. Als u het formulier gebruikt dan nemen wij contact met u. Laat u niet weerhouden door het feit dat we met 20 mensen zijn. Onze prijs ligt op hetzelfde niveau als die van een goede coverband zoals u die u vaak ziet bij bruiloften en partijen.