Bigband Nightshift een muzikale verrijking!

Enige jaren geleden wilden we weer eens wat anders op onze evenementen Koningsdag en Winter in Zuid op de Korvelseweg in Tilburg. Twee verschillende evenementen met een totaal andere sfeer. Muziek is tijdens de evenementen van groot belang. Enerzijds is het sfeer bepalend maar het houdt ook mensen langer vast. Met onze organisatie willen we altijd diversiteit hebben en ook een behoorlijke kwaliteit. De evenementen zijn vrij toegankelijk en voor een breed publiek.

Dit bracht ons op het idee om een heuse Bigband in te huren. Wat doe je dan? Google naar een Bigband uit de omgeving. Een aantal Bigbands gemaild. Al heel snel belde Wim Mulders mij op. Wim was duidelijk en schepte gelijk vertrouwen. De afspraken waren snel gemaakt en we keken uit naar het eerste optreden. Niets was te veel gezegd. De band speelde fantastisch en was een grote toegevoegde waarde op het evenement. Dat maakte dat we Bigband Nightshift vaker op de evenementen programmeerde.

Wat maakt het zo leuk om met deze Bigband in zee te gaan? Allereerst is het makkelijk afspraken maken. Die worden ook nagekomen. Er wordt aan wensen meegedacht. De band weet zich makkelijk aan thema’s aan te passen en daarmee een perfecte sfeer neer te zetten. Deze sfeer wordt niet alleen bepaald door de geweldige muzikale performance die ze leveren maar het is ook overduidelijk dat de muzikanten er veel plezier aan beleven. Die sfeer proeven de luisteraars maar al te goed!

Voor ons de reden dat we meermalen van deze Bigband gebruik hebben gemaakt en in de toekomst hun muzikale bijdrage aan onze evenementen graag toevoegen. Een gouden tip voor particuliere en zakelijke feesten en evenementen!

lascala_logo_tekst1

 

Door Maarten Teijen

Winkeliersvereniging Korvel.

Please follow and like us:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.