Indian Summer Jazz

Een intieme jazzbeleving in Valkenswaard

Gezamenlijk evenement georganiseerd door Harba Lorifa en Bigband Nightshift.

De mensen die al langere tijd in Valkenswaard wonen weten wat er wordt bedoeld met Harba Lorifa. Mensen van buiten Valkenswaard kennen het misschien als het StayOk hostel. Weer anderen herkennen het als uit een strofe van het middeleeuwse Lied van Hertog Jan.

Kort en goed; sinds enige maanden wordt de herberg aan de Pastoor Heerkensdreef in Valkenswaard weer uitgebaat onder de oude naam Harba Lorifa. De nieuwe eigenaar heeft de ambitie om ook een plek te veroveren in de locale samenleving en samen met Bigband Nightshift is het idee geopperd om een kleinschalig festival op te zetten. Jazz georienteerd maar geen Bigband battle.

Voor ondernemers en verenigingen is er de mogelijkheid om het bazaarterrein te bevolken met stands.

2015 is de test editie.

Indien we onze doelstellingen om lokaal publiek te trekken halen dan wordt dit een jaarlijks terugkerend evenement op de 3e zondag van september.

Indian Summer

Een term die verwijst naar de late zomer als alle vakanties achter de rug zijn en de avonden eerder beginnen, de kleuren van de natuur dieper en warmer worden. De Nederlandse term is “Oude Wijven Zomer”. Het gevoel en de statistiek geeft aan dat we in een periode zitten met vaak mooi weer.

Please follow and like us:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.