Je bekijkt nu Muziekgebouw-Eindhoven

Muziekgebouw-Eindhoven

27 februari 2023

Men neme 19 muzikanten, een swingend pop en jazz-repertoire, een bevlogen dirigent en een waanzinnige locatie. Wat krijg je dan? Kom kijken en genieten op maandag 27 februari 2023 in het Muziekgebouw Eindhoven. De Valkenswaardse bigband Nightshift neemt u dan mee in een muzikale achtbaan!

Bigband Nightshift bestaat al ruim 25 jaar en heeft de corona-periode aangegrepen om een fikse metamorfose te ondergaan. Met een een nieuwe dirigent en een volledig nieuw repertoire staan ze te trappelen om Zuidoost Brabant te veroveren. Met klassiekers van Frank Sinatra en Count Basie is het een ‘trip down memory lane’, gevolgd door moderne muziek van Michael Jackson, Tina Turner en Bruno Mars. Bigband Nightshift is de plek waar jazz en soul moeiteloos gecombineerd worden met pop en disco. Nostalgie mixen met hedendaagse herkenbaarheid. En dat alles gepresenteerd door een volledige bigband vol geraffineerde blazerspartijen.

Op maandag 27 februari, om 20.00uur, kunt u genieten van Nightshift in het Muziekgebouw Frits Philips Eindhoven. Toegang is gratis, maar reserveren is verplicht. Bestel uw kaarten via www.bigband-nightshift.nl. Deze show vindt plaats in het kader van project ‘In the Spotlight’ en wordt mede mogelijk gemaakt door het Muziekgebouw en ASML.

Kaarten gratis

Geef een reactie